Ugrás a tartalomhoz
Arterior Komplex főoldal

Termékek

2017 PDF CATALOGUES DOWNLOAD - NEWFORM UFFICIO (PDF formátum)


roshults-logo

Tartósság, időtlen elegancia és kompromisszumok nélküli funkcionalitás

A Röshults kültéri konyhája csúcsminőségű, letisztult, a ma elérhető legjobb technológiával és építészeti megoldásokkal felszerelt, moduláris kültéri konyha, amelyet bárki a saját ízlése, igényei szerint kombinálhat úgy, hogy a végeredmény garantáltan egységes és tökéletes lesz.

A konyha összeállítása és felállítása gyors, flexibilis és biztonságos folyamat. A konyha tulajdonosának nincs más feladata, mint kiválasztani és tetszés szerint elrendezni a kiválasztott elemeket, majd gondoskodni a szükséges kiállások (víz, gáz elektromosság) megfelelő kiépítéséről. A szálcsiszolt acél vázrendszer: a 316L típusú nemesfém nemcsak rozsdamentes, de kopás-és saválló, makacsul ellenáll a szélsőséges időjárásnak. Ebbe a masszív és ellenálló vázrendszerbe tetszés szerint illeszthetők a kiválasztott elemek: a főzőlap, a gázsütő, a mosogató, a munkalap, a grill, a bárpult, a fiókok, a polcok és a tárolók. Minden elem nemesacél vagy antracit színben kapható, ez alól egyedül a munkalap jelent kivételt, az ugyanis tikfából készül. Az egyszerre robusztus és elegáns formatervezést az acél és a tikfa elemek okos kombinációja adja, tökéletes egyensúlyt teremtve az emberek, a természet és a főzés közt.

Perfekcionistáknak ajánljuk, akik nem elégednek meg azzal, ha termékeik egy kicsit is elmaradnak a lehető legjobbtól, és akik szeretnék beilleszteni mindezt extravagáns életmódjukba.

roshults-képek

A Linea cégcsoportról rövid bevezető

A Linea cégcsoport 20 éve van stabilan jelen a hazai bútoripari piacon, telephelyeink száma hét, a közvetlenül alkalmazottak létszáma összességében több mint 250 fő. Vállalkozásunk döntően a hazai piacon aktív, azonban az utóbbi években egyre intenzívebben szállítunk külföldi belsőépítészeti piacokra is. Bútoripari munkákat illetően minden területen rendelkezünk saját termelő kapacitással, szolgáltatásaink a belsőépítészeti és bútoripari piac teljes körére kiterjednek.

Referencia képek képváltó